Overige producten

Voor het aanschaffen van opslagtanks en IBC’s (mobiele tanks) voor brandstoffen bent u bij Fa. van der Pluijm de Witt  op het juiste adres. De IBC tank van ons bedrijf  kenmerkt zich door zijn robuuste en sterke uitstraling. De IBC tank voldoet aan de strengste eisen voor het vervoer van brandstoffen over de openbare weg. Tevens is de IBC tank van Fa. van der Pluijm de Witt  sterk genoeg om deze aan de onderzijde op te pakken met heftruckvorken of met soortgelijke middelen op te hijsen.

Wij leveren o.a. enkel en dubbelwandige bovengrondse tanks, zowel in kunststof als ijzer, en lekbakken met daarnaast equipment zoals Cim-Tek vuil- en waterfilters, brandstofpompen, registratiesystemen en doorsmeerapparatuur.

 

 

Wilt u een afspraak maken?
Wanneer u een afspraak wilt maken voor informatie of van het leveren van tanks; kunt u direct een afspraak maken met Pluijm de Witt Installatietechniek. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0162-402302 of een e-mail sturen naar: info@pluijmdewitt.nl. Vanzelfsprekend beantwoorden wij ook graag al uw vragen.

Call Now Button
error: Content is protected !!