Gassen

Fa. van der Pluijm de Witt is al meer dan 40 jaar een betrouwbare en toonaangevende leverancier van propaangas voor verwarmingsdoeleinden en andere toepassingen. Propaan is een schone leidingonafhankelijke energievoorziening die op maat wordt geleverd. Propaan bevindt zich als een vloeistof in uw gasfles. Zodra u er gebruik van maakt, wordt de vloeistof omgezet in gas om als brandstof te dienen. Propaangas is uitstekend bruikbaar tot temperaturen van – 42 °C. U kunt dan ook zonder problemen uw gasflessen buiten bewaren.

 

 

gassen

 

Veiligheid voor alles
Ons bedrijf voldoet aan de strengste normen op het gebied van flessengas. Om deze normen van veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Fa. van der Pluijm de Witt is gastanks leverancier van Primagaz en Antargaz. Door deze verzegeling bent u verzekerd van de hoogst mogelijke veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit betekent veilige gasflessen, altijd goed werkende kranen, op het juiste gewicht afgevuld en uitsluitend gevuld met propaangas. Gegarandeerd veilig en comfortabel. Neem met minder geen genoegen!

Als klant bent u bij ons  verzekerd van comfortabele, bedrijfszekere en verantwoorde energie. Bij ons bedrijf vind u alle soorten en maten propaantanks en gasflessen, specifiek afgestemd op uw energieverbruik. Ons bedrijf levert dus niet alleen het gas maar verzorgt ook de plaatsing en installatie van de apparatuur indien gewenst. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit aanvullende service opties, zoals klantvriendelijke betalingsmogelijkheden en betrouwbaar voorraadbeheer.

 

propaantank1

 

Wilt u een afspraak maken?
Wanneer u een afspraak wilt maken voor informatie of van het leveren van gastanks en gasflessen; kunt u direct een afspraak maken met Pluijm de Witt Oliehandel. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0162-402302 of een e-mail sturen naar: info@pluijmdewitt.nl. Vanzelfsprekend beantwoorden wij ook graag al uw vragen.

Call Now Button
error: Content is protected !!